Anne Nummenpää on Vuoden asiakas – Method Putkisto palautti liikuntakyvyn ja Kasvoklinikka unenlahjat 

Anne Nummenpää löysi Method Putkiston vuosi sitten. Sen ansiosta hän pystyy tekemään jälleen pitkiä kävelylenkkejä koirien kanssa. Pilatesstudio Arabia valitsi Annen syyskauden päätteeksi Vuoden asiakkaaksi.

yleiskuva_varillinen

ERITYISRYHMIEN LIIKUNNANOHJAAJA Anne Nummenpää on harrastanut liikuntaa koko ikänsä. Erityisesti hän on nauttinut pitkistä kävelylenkeistä metsässä koiran kanssa.

Muutama vuosi sitten alkaneiden iskiashermovaivojen vuoksi Nummenpää ei pystynyt enää kulkemaan pitkiä matkoja. Lantionseutu meni niin pahasti jumiin, että Anne pystyi tekemään enää vain vartin mittaisia kävelyitä.

Liikuntakyky alkoi palautua vasta sen jälkeen, kun hän alkoi käydä Pilatesstudio Arabiassa Method Putkisto -syvävenyttelytunneilla.

”Aloitin vuodenvaihteessa ja kesään mennessä lantion seutu oli auennut jo niin, että matkat pitenivät. Nyt en joudu enää miettimään rajoitteita, ja liikkuminen tuntuu vapaalta”, Anne sanoo. ”Olen kerta kaikkiaan sitä mieltä, että liikuntakykyni palaaminen on Method Putkiston ansiosta. Pienemmällä saa usein enemmän aikaan kuin reuhtomisella.”

 

”Olin niin jumissa, että Method Putkisto sopi minulle paremmin kuin pilates”

 

ANNE ASUU Arabianrannassa, jonne hän muutti Hämeenlinnasta lastensa ja lastenlastensa perässä reilu vuosi sitten. Hän oli kiinnittänyt Pilatesstudio Arabiaan huomiota jo ennen muuttoaan, sillä bussireitti tyttären luokse Viikinmäkeen kulki Hämeentiellä studion ohitse.

Muuton jälkeen Annen, 67, piti aloittaa studion pilatestunneilla, koska oli harrastanut lajia jo vanhassa kotikaupungissaan. Käytyään studiolla Method Putkiston ja Method Putkisto pilateksen tutustumiskurssin hän päätti ilmoittautua Method Putkisto -tunneille, koska yhdessä ohjaajan kanssa he tulivat siihen johtopäätökseen, että syvävenyttelystä olisi hänelle suurempi apu.

”Olin niin jumissa, että Method Putkisto sopi minulle paremmin kuin pilates”, Anne sanoo.

Nykyisin Anne käy keskiviikkoaamuisin kahdella eri tunnilla. Ensin hän osallistuu Method Putkiston ja Total Barren yhdistelmätunnilla, joka kestää puolitoista tuntia. Sen jälkeen hän jää vielä 45 minutin Kasvoklinikka-tunnille. Molemmat tunnit ohjaa Jenny Karkulahti-Miettinen, joka on Pilatesstudio Arabian yrittäjä.

”Jenny on erinomaisen selkeä ja asiansa osaava ohjaaja. Pidän myös hänen käyttämästään musiikista”, Anne kiittelee.

 

”Ensimmäisen kasvoklinikkatunnin jälkeen nukuin kuin vauva kahtena seuraavana yönä.”

 

TOTAL BARRESSA pilateksesta tutut syvät lihasketjut aktivoidaan pystyasennossa. Keskivartalon lisäksi erityisesti jalat ja pakarat pääsevät toden teolla töihin. Kasvoklinikka puolestaan auttaa muun muassa tasapainottamaan kehoa ja kasvoja sekä rentouttamaan purentalihakset.

”Uneni on yleensä katkonaista, mutta ensimmäisen kasvoklinikkatunnin jälkeen nukuin kuin vauva kahtena seuraavana yönä. Purentalihasten ja kallonpohjan lihasten rentoutus teki tehtävänsä”, Anne kiittelee.

Kasvoklinikka-tunneilla käyminen on saanut Annen harkitsemaan myös kuoroharrastuksen aloittamista uudelleen. Ääni ei enää jää kurkkuun, vaan resonoi kauniisti pään onteloissa.

”Kasvoklinikassa venytellään kurkun lihaksia, jotka vaikuttaa kurkun toimintaan. Myös erilaiset mielikuvaharjoitukset ovat avanneet laulunlahjani ja -haluni, ja joulun alla kävin laulamassa kauniita joululauluja sydämeni pohjasta”, hän kertoo.

 

”Method Putkisto hoitaa perusterveyttä ja toimii myös ennaltaehkäisevänä hoitona.”

 

VALITSIMME ANNEN  Vuoden asiakkaaksi ja palkitsimme hänet lahjakortilla. Sen lisäksi että Anne käy sitoutuneesti tunneillamme, hän myös puhuu studiomme puolesta hyvää muun muassa kotitalossaan Helsingin Loppukirissä.

Loppukiri on aktiivisten aikuisten asuinyhteisö, jossa asukkaat antavat oman osaamisensa kaikkien käyttöön. Esimerkiksi erityisliikunnanohjaaja Anne vetää muille asukkaille istumatansseja ja toimii myös tarvittaessa kuntosaliohjaajana.

”Henkeen ja vereen olen sitä mieltä, että Method Putkisto on upea juttu, jonka pitäisi laajeta ja yleistyä. Ihmisten tulisi oppia enemmän omasta kehostaan”, Anne perustelee.

”Method Putkisto hoitaa perusterveyttä ja toimii myös ennaltaehkäisevänä hoitona.”

5 Comments

 1. I can see that your site probably doesn’t have much visits.
  Your posts are awesome, you only need more new visitors.
  I know a method that can cause a viral effect on your site.
  Search in google: dracko’s tricks make your content go viral

 2. Hi. I see that you don’t update your blog too often. I know that writing posts is time consuming and
  boring. But did you know that there is a tool that allows you to create new articles using existing
  content (from article directories or other blogs from your niche)?

  And it does it very well. The new posts are unique and pass the copyscape test.
  You should try miftolo’s tools

 3. I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn extra cash
  every month. You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites),
  for more details simply search in gooogle: boorfe’s tips monetize your website

 4. Hi admin. It was hard to find this site in google.
  It’s not even in top10. You should focus on hq backlinks from high authority websites in your niche.
  I know of a very effective free method to get high quality links and instant traffic.

  The best thing about this method is that you start getting traffic right away.
  For more info search in google for; masitsu’s tricks

 5. They do nothing wrong in this hand they actually competed quite nicely
  for the reason that match, nonetheless it’s a good example of how perhaps the very best of
  players might have chance against these.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>