Näin aloitat viikkotunneillamme

Vanhana asiakkaana voit ilmoittautua tunneille ajanvarausjärjestelmämme kautta. Ajanvarausjärjestelmän kautta voit ilmoittautua myös korvaustunneille. Viikkokalenterimme näet täältä.

Uudet asiakkaat voivat aloittaa viikkotunneilla käytyään ensin alkeiskurssin tai starttipaketin yksityistunnilla. Alkeiskurssien aikataulut löydät täältä.

Yksityistunnille varaat kätevimmin puhelimitse: 0400-344 862 (Jenny).

Tutustuthan myös korvauskäytäntöihimme.

Lämpimästi tervetuloa!

Näin korvaat poissaolosi

Jos oma tunti jäi väliin, voit korvata toisella viikkotunnilla, jos olet peruuttanut ilmoittautumisesi ajanvarausjärjestelmän kauttaa viimeistään kuusi tuntia ennen tunnin alkua.

Voit korvata poissaolojasi vain maksetun kauden aikana. Ilmoittaudu korvaustunnille ajanvarausjärjestelmämme kautta.

Kauden viimeisen tunnin poissaolon voit kuitenkin korvata seuraavalla viikolla.

Etukäteenkin tunnin voi korvata, jos tiedossa on matka tai työeste.

Jos sairastut pitemmäksi aikaa, olethan yhteydessä meihin. Lääkärintodistusta vastaan siirrämme eteenpäin tunteja sairausloman keston verran.

Muissa pitkissä odottamattomissa poissaoloissa olethan meihin aina etukäteen yhteydessä. Katsotaan, onko asian eteen jotain tehtävissä.

Voit korvata tunteja ristiin. Eli jos sinulla on esimerkiksi kolme poissaoloa pilates-tunneilta, voit korvata ne kahdella Method Putkisto -tunnilla. Jos haluat korvata yhden poissaolon pilates-tunnilta Method Putkisto -tunnilla, sekin onnistuu, kunhan maksat ohjaajalle erotuksen.

Laitetunneilla ei voi korvata muiden tuntien kuin laitentuntien poissaoloja, koska laitteita on rajallinen määrä. Myös laitetunnin korvaamisesta laitetunnilla sovitaan aina erikseen, jotta emme ylibuukkaa tuntia. Laitetunnin poissaolon voit kuitenkin käydä korvaamassa millä tahansa muulla viikkotunnilla.

Jos korvaajia tulee niin paljon, ettei kaikille riitä paikkaa, etusijalla ovat tunnin vakiokävijät.

Suuri kiitos siitä, että noudatat näitä ohjeita. Se mahdollistaa viikkotuntien korvausmahdollisuuden, eivätkä tunnit ruuhkaudu.

Maksut netin kautta

Otimme kevään 2017 aikana käyttöön uuden ajanvarausjärjestelmän, jonka kautta on myös mahdollista maksaa tunnit verkon välityksellä Paysafe- / Netbanx-palvelun kautta Mastercard- ja Visa-korteilla.

Yrityksen viralliset tiedot:

Helsingin Kehonhallinta Oy | Birger Kaipiaisen katu 4 A 1 | 00560 Helsinki

Kotipaikka: Helsinki | Y-tunnus: 2558553-5

Sähköpostiosoite: arabia@pilatesstudio.fi | Puhelinnumero: 0400-344 862

Netbanx-Visa-Mastercard