Työhyvinvointipäivä

Räätälöimme työhyvinvointipäivän sisällön toiveidenne ja tarpeidenne mukaisiksi.

Halutessanne järjestämme päivän avaimet käteen periaatteella.

Säännöllinen viikkotunti

Voitte valita joko oman tunnin tai hankkia paikkoja jo olemassa olevilta viikkotunneilta.

Halutessanne järjestämme ohjauksen työpaikkanne omissa tiloissa.

Räätälöity alkeiskurssi

Alkeiskurssin käytyään työntekijät voivat alkaa käydä viikkotunneillamme omatoimisesti.

Meillä käyvät maksuvälineinä mm. Smartum- ja Virike-liikuntasetelit sekä Sporttipassi.

Laadukas liikunta lisää työhyvinvointia

Järjestämme työhyvinvointipäiviä, tapahtumia ja tarjoamme säännöllisiä viikkotunteja.

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet ovat merkittävin sairauspoissaolon syy Suomessa. Ne tulevat kalliiksi, sillä yksi sairauspoissaolopäivä maksaa työnantajalle keskimäärin 300 euroa. Keskimäärin työntekijä on poissa sairauksien vuoksi 12 työpäivää vuodessa.*

Panostamalla laadukkaaseen työpaikkaliikuntaan yrityksenne voi säästää rahaa vähentyneinä sairauspoissaolopäivinä. Yhdessä liikkuminen myös parantaa työyhteisön yhteishenkeä. Tarjoamme neljää erilaista kehonhallintamenetelmää, jotka kaikki ennaltaehkäisevät tuki- ja liikuntaelinsairauksia, virkistävät mieltä ja parantavat elämänlaatua.

Kiinnostuitko yrityksemme palveluista? Voit ottaa meihin yhteyttä viereisellä lomakkeella tai soittamalla Jussille numeroon 040-412 2201.

* Lähteet EK ja Työterveyslaitos

 

Menetelmämme

Kuinka voimme auttaa?

Method Putkisto

 

Method Putkisto parantaa vartalon muotoa ja mallia. Säännöllisesti harjoitettuna se parantaa liikkuvuutta, voimaa ja kehon toiminnallisuutta monella tasolla.

 

MP Pilates

 

MP Pilates -menetelmä parantaa koordinaatiota ja kehon hallintaa. Saat voimaa, kestävyyttä, vahvan keskivartalon, tasapainoisen vartalon sekä notkean ja pitkälinjaisen lihaksiston.

 

MP Laitepilates

 

Pilateslaitteet tarjoavat yksilöllisen ja tehokkaan tavan harjoittaa kehoasi kokonaisvaltaisesti. Kokeneen ohjaajan avustuksella nostat harrastuksesi uudelle tasolle.

 

MP 3D Kasvoklinikka

 

Opit parantamaan kasvojesi lihastasapainoa ja terveyttä. Samalla kaunistut, parannat ilmaisukykyäsi ja lievität stressin vaikutuksia.Kun pää on oikeassa linjassa, kasvot rentoutuvat ja koko keho on vapaa.