Lasten tunnit

Perhejooga

Perhejooga_keskikoko

Perhejooga

 

Su 14.1.-25.3.

Klo 10.30-11.15 (4-7 v + aikuinen) ja 11.30-12.15 (8-12 v + aikuinen)

Perhejooga on kehonhallintatunti lapselle ja aikuiselle. Tunnille osallistuvat lapsi  yhdessä esimerkiksi isän, äidin tai isovanhempansa kanssa.

Tunteja ei järjestetä talvilomalla.

Ohjaaja: Laura Foon | Hinta: 200 €

Ilmoittaudu tai kysy lisää >>

BREAKDANCE

Boy dancing

Breakdancen perusteet 1–2-luokkalaisille – tunnit tauolla

Breikki muun muassa parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvutta. Lisäksi se on siistiä ja hauskaa! Tunneilla harjoitellaan lajin tekniikoita niin pystyssä kuin lattialla. Lisäksi tunneilla fiilistellään ja harjoitellaan itsevarmuutta.

Opettaja Elias Dunkel | Kausihinta: 180 € (45 min)  | Ilm: arabia@pilatesstudio.fi

BREAKDANCE

Boy dancing

Breakdancen perusteet 3–4-luokkalaisille  — tunnit tauolla

Breikki parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvutta. Sen lisäksi se on siistiä ja hauskaa! Tunneilla harjoitellaan lajin tekniikoita niin pystyssä kuin lattialla. Lisäksi tunneilla fiilistellään ja harjoitellaan itsevarmuutta.

Opettaja Elias Dunkel | 198 € (60 min) | Ilm: arabia@pilatesstudio.fi

Kiinnostaisiko lastasi seuraavanlaiset tanssitunnit?

Voit myös lähettää toivomuksia tanssilajeista osoitteeseen arabia@pilatesstudio.fi

Esibaletti 6--7-vuotiaille

Esibaletissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation ja leikkien avulla. Tunneilla opetellaan klassisen baletin alkeita, unohtamatta lasten omaa luovuutta ja kekseliäisyyttä. Tunnit kehittävät lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja. Ryhmä käynnistyy, kun saamme riittävän monta tanssijanalkua mukaan.

 

Luova/nykytanssi 9--11-vuotiaille

Tunneilla liikutaan ja tanssitaan jokaisen omista lähtökohdista, tutustutaan omaan kehoon ja pidetään siitä huolta venytellen, vahvistaen ja kehon monipuolisuutta tutkien. Oma tanssi -tunneilla nautitaan yhdessäolosta joogan, tanssin ja kehollisten harjoitusten kautta. Kurssi suunnitellaan osallistujien lähtökohdat ja toiveet huomioiden sekä kehon ainutlaatuisuutta kunnioittaen! Tunnit sopivat kaikille, jotka haluavat lisätä tietoa omasta kehosta ja itsestä, jotka tykkäävät harjoitella toisten kanssa olemista ja jotka kaipaavat apua kasvavan kehon hyvinvointiin.

Lastentanssi 4--5-vuotiaille

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan leikkien ja luovan liikkeen avulla. Tunnit kehittävät koordinaatiota, oman kehon hallintaa, musiikin hahmottamista sekä ryhmätyöskentelytaitoja. Tavoitteena ovat liikkumisen ilo ja tanssimisen riemu sekä yhdessä tekeminen ja itse oivaltaminen. Ryhmä käynnistyy, kun saamme riittävän monta tanssijanalkua mukaan.

Jazztanssin ja baletin alkeet 9--11-vuotiaille

Tällä tunnilla yhdistetään jazztanssin menevyys ja balettitekniikan harjoittelu. Tunneilla opetellaan jazzin ja baletin perusliikkeitä, anatomisesti oikean vartalon asennon löytämistä, aukikiertoa, lihasvoimaa ja notkeutta. Musikaalisuus, rytmit ja tanssin riemu luovat pohjaa tanssimiselle.