Jenny Karkulahti-Miettinen

Fysioterapeutti, Method Putkisto-, MP Pilates, MP Laitepilates-, MP Kasvoklinikka- ja MP Kävelyntaito -ohjaaja

Jenny mvJenny avasi Pilatesstudion tammikuussa 2012. Pohjakoulutukseltaan Jenny on fysioterapeutti. Studiolla hän ohjaa Method Putkisto-, MP Pilates-, ja 3D Luonnollinen Kasvoklinikka -tunteja sekä MP Pilates -laitetunteja. Hän on kouluttautunut myös  spiraalistabilaatio- ja Total Barre -ohjaajaksi.

”Haluan tarjota sinulle mielenkiintoisen matkan omaan kehoosi. Säännöllinen harjoittelu parantaa ryhtiäsi ja kehosi tasapainottuu. Vapaudut kivuista ja säryistä. Vahvistut, solakoidut, kaunistut ja voit hyvin. Tervetuloa nauttimaan harjoittelusta ja erityisesti harjoittelun tuloksista!”

 

 

 

Säde Kajovaara

Matto- ja laitepilatesohjaaja (Certified Pilates Studio Teacher in comprehensive Mat, Cadillac, Reformer and Wunda Chair. Trained and certified by Pilates Professionals International)

Säde Kajovaara on valmistunut tanssinopettajaksi 2004 ja tanssitaiteen maisteriksi 2013. Pilates-opettajakoulutuksensa hän suoritti 2005-2007 Pilates Place Lahdessa mentoristudionaan Pilates Place Southwest Lontoossa. Hän on kouluttautunut myös  spiraalistabilaatio- ja Total Barre -ohjaajaksi.

Säde työskentelee monipuolisesti tanssin ja pilateksen parissa ja kokee, että ne täydentävät toinen toisiaan. Säteen opetuksen kulmakiviä ovat kokemuksellinen lähestymistapa kehoon ja liikkeeseen sekä aito kohtaaminen asiakassuhteessa. Opettajana hän on kokenut, ammattitaitoinen ja valoisa.

Tuija Parkkonen

Method Putkisto-, MP Pilates-, MP 3D Huippuliikkuja- MP Kävelyntaito -ohjaaja

tuijap

Tuija ohjaa meillä keskiviikko- ja torstai-iltaisin. Tuijalla on pitkä ja monipuolinen liikuntatausta, ja hänen tavoitteitaan on välittää asiakkaille hyvää oloa. Method Putkisto- ja MP Pilates -koulutuksen lisäksi Tuija on valmistunut myös muun muassa MP 3D Kasvoklinikka-, Kevyt ohjelma ja spiraalistabilaatio-ohjaajaksi.
”Toivotan sinut tervetulleeksi matkalle löytämään liikkumisen vapaus, kehosi tasapaino, terve ja kaunis vartalo — sisältä ulospäin, oman kehosi ehdoilla.”