Jenny Karkulahti-Miettinen

Fysioterapeutti, Pilates- ja Laitepilatesohjaaja. Käynyt sekä Method Putkiston että STOTTin pilateskoulutuksissa, mm. PILATES Mattwork, Reformer, Cadillac Trapeze Table (ICAD), Stability Chair (ICHR), Ladder Barrel, Arc Barrel ja Spine Corrector (IBRL).

Jenny mvJenny avasi Pilatesstudio Arabian tammikuussa 2012. Pohjakoulutukseltaan Jenny on fysioterapeutti. Studiolla hän ohjaa Kehonhuolto-, pilates-, ja laitepilatestunteja. Hän on kouluttautunut myös  spiraalistabilaatio- ja Total Barre -ohjaajaksi sekä syventänyt osaamistaan pilateksessa STOTTin koulutuksessa.

”Haluan tarjota sinulle mielenkiintoisen matkan omaan kehoosi. Säännöllinen harjoittelu parantaa ryhtiäsi ja kehosi tasapainottuu. Vapaudut kivuista ja säryistä. Vahvistut, solakoidut, kaunistut ja voit hyvin. Tervetuloa nauttimaan harjoittelusta ja erityisesti harjoittelun tuloksista!”

 

Emma Holopainen

Fysioterapeutti, Third Generation Pilates Teacher (Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita’s Legacy)

Emman mielestä pilateksen periaatteet ja kehon luonnollisen liikkeen tavoittelu tukevat hyvin fysioterapeuttista näkemystä siitä, kuinka liike syntyy mahdollisimman ergonomisesti. Hän kokee pilates-opettajuuden olevan enemmän kuin pelkkää liikkeiden ohjaamista. Kiinnostus pilatekseen ja kehon tuottamaan liikkeeseen lisääntyy päivä päivältä, ja Emma kouluttautuu säännöllisesti syventääkseen ymmärrystään lajista.

”Haluan auttaa asiakkaitani löytämään kokonaisvaltaisen hyvän olon.”

Petra Niemi

Barre- ja pilatesohjaaja sekä tanssiopettaja ja -valmentaja

Petra on tehnyt  kansainvälisen uran tehnyt tanssija. Hänen showtanssi-tuntinsa koostuvat lattialla tehtävistä lämmittelyistä, tanssitekniikkaharjoitteista sekä lattian poikki menevistä lyhyistä sarjoista ja koreografioista, joita tehdään eri musiikkityyleihin.

”Tanssit saavat vaikutteita lyyrisestä jazzista vauhdikkaampiin ja sähäkämpiin tanssilajeihin. Treenaaminen on kivaa ja kaikilla on lupa kehittyä tavoitteellisesti omalla tanssijanpolullaan hyvällä mielellä. Tavoitteeni on että tunneillani kehittyy kokonaisvaltaisesti vahvoja lapsia, nuoria ja aikuisia.”

Hanna Joensuu

Koulutettu pilatesohjaaja (Somatic Pilates 2015, Aitopilates® apprentice 2018)

Hanna on tarkka ja kannustava ohjaaja, joka on nähnyt pilateksen muutosvoimaan kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia kaikenlaisissa kehoissa. Hän on opettanut pilatesta vuodesta 2015. Keväästä 2018 lähtien hän on syventänyt osaamistaan monivuotisessa, klassisen pilateksen Aitopilates®-koulutuksessa. Hanna osallistuu säännöllisesti kansainvälisesti arvostettujen ohjaajien workshopeihin Suomessa ja ulkomailla.

”Kannustan sinua löytämään pilateksen hyötyjä myös jokapäiväisessä elämässä.”

Säde Kajovaara

Matto- ja laitepilatesohjaaja, Barre-ohjaajien kouluttaja. (Certified Pilates Studio Teacher in comprehensive Mat, Cadillac, Reformer and Wunda Chair. Trained and certified by Pilates Professionals International)

Säde Kajovaara on valmistunut tanssinopettajaksi 2004 ja tanssitaiteen maisteriksi 2013. Pilates-opettajakoulutuksensa hän suoritti 2005-2007 Pilates Place Lahdessa mentoristudionaan Pilates Place Southwest Lontoossa. Hän on kouluttautunut myös  spiraalistabilaatio- ja Total Barre -ohjaajaksi.

Säde työskentelee monipuolisesti tanssin ja pilateksen parissa ja kokee, että ne täydentävät toinen toisiaan. Säteen opetuksen kulmakiviä ovat kokemuksellinen lähestymistapa kehoon ja liikkeeseen sekä aito kohtaaminen asiakassuhteessa. Opettajana hän on kokenut, ammattitaitoinen ja valoisa.

Tuija Parkkonen

Method Putkisto-, MP Pilates-, MP 3D Huippuliikkuja- MP Kävelyntaito -ohjaaja

tuijap

Tuijalla on pitkä ja monipuolinen liikuntatausta, ja hänen tavoitteitaan on välittää asiakkaille hyvää oloa. Method Putkisto- ja MP Pilates -koulutuksen lisäksi Tuija on valmistunut myös muun muassa MP 3D Kasvoklinikka-, Kevyt ohjelma ja spiraalistabilaatio-ohjaajaksi.
”Toivotan sinut tervetulleeksi matkalle löytämään liikkumisen vapaus, kehosi tasapaino, terve ja kaunis vartalo — sisältä ulospäin, oman kehosi ehdoilla.”