Hei naapuri!

Pilatesstudio Arabia muutti elokuussa Arabia135-kortteliin ja toivotamme kaikki korttelissa työskentelevät tutustumaan tuntitarjontaamme. Järjestämme kaikille tässä korttelissa työskenteleville elo-syyskuun vaihteessa kahtena tiistai-iltapäivänä tunnit edulliseen hintaan (10 €).

  • Tutustu barreen: ti 30.8. klo 16.30–17.30
  • Tutustu mattopilatekseen: ti 6.9. klo 16.30–17.30

Tunnit ohjaa Emma Holopainen, joka on pilates- ja barre-koulutuksen ohella valmistunut fysioterapeutiksi. Emman esittelyn löydät täältä.

Koska monet tunneistamme on jo melko täyteen buukattuja, ideana on, että voisimme aloittaa tiistai-iltapäivänä samoihin aikoihin (klo 16.45–17.45) uuden viikkotunnin.

Tule siis ihmeessä kokeilemaan, olisiko pilates ja barre sinun lajejasi!

Mattopilateksen ja barren lisäksi tarjoamme myös laitepilatesta, joogaa ja kehonhuollon tunteja. Viikkotuntien aikataulun löydät täältä.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tunteihin liittyen, olethan ihmeessä yhteydessä meihin joko sähköpostitse (arabia (ät) pilatesstudio.fi) tai puhelimitse (0400-344 862). Kokeilutunnit löydät ajanvarausjärjestelmästä oikean viikon kohdalta. Klikkaa painiketta alta, kirjaudu järjestelmään ja ilmoittaudu kokeilutunnille.

Lämpimästi tervetuloa!