Kurssit

Pilateksen alkeiskurssi

Lauantaina 4.9. klo 10–12

Alkeiskurssin käyminen antaa valmiudet ruveta käymään mattopilateksen ja kehonhallinnan viikkotunneilla. Kurssiin sisältyy yksi viikkotunti.

Ohjaaja: Petra
Hinta: 50 €
Maksimimäärä: 8 hlöä

Ilmoittaudu: arabia(at)pilatesstudio.fi

Lue lisää pilateksesta

Laitepilateksen tutustumiskurssi

Lauantaina 11.9. klo 10–12

Alkeiskurssin käyminen antaa valmiudet ruveta käymään laitepilateksen viikkotunneilla. Ennen laitepilateskurssille tuloa pilateksen perusteet tulisivat olla hallussa. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla. 

 Ohjaaja: Jenny
Hinta: 40 €

Ilmoittaudu: arabia(at)pilatesstudio.fi

Lue lisää laitepilateksesta

Laitepilateksen alkeet 4 x 60 min – TÄYNNÄ (ilmoittaudu jonoon)

Tiistaisin 19.8.–9.9. klo 17–18

Alkeiskurssin käyminen antaa valmiudet ruveta käymään laitepilateksen viikkotunneilla.

Ohjaaja: Emma
Hinta: 120 €

Ilmoittaudu: arabia(at)pilatesstudio.fi

Lue lisää laitepilateksesta

Alkeiskurssilta viikkotunneille

Tuntimme perustuvat pitkälti suulliseen ohjaukseen. Siksi on tärkeää, että käyt alkeiskurssilla tai starttipaketin yksityistunnilla, ennen kuin aloitat käymisen pilateksen tai kehonhuollon säännöllisillä viikkotunneilla. Kun osaat peruskäsitteet ja -asennot, saat tunneista enemmän irti ja pysyt ryhmän tahdissa. Barre-tunneilla käyminen ei edellytä alkeiskurssilla käyntiä tai aiempaa kokemusta esimerkiksi pilateksesta. Toki siitä on iso hyöty ja apu.

Kurssin jälkeen voit aloittaa millä tahansa tunnilla, missä on vain tilaa. Pilates-tunteja järjestämme eritasoisia. Kurssin jälkeen kannattaa aloittaa perustason tunneilla.

Jos olet aiemmin käynyt pilateksessa ja osaat perusteet, voit tulla tunneillemme ilman alkeiskurssia. Alkeiskurssin voit käydä myös kotona Pilatesstudio Online -palvelussa. Alkeiskurssien lisäksi järjestämme myös erikoiskursseja.

Lämpimästi tervetuloa studiollemme!