Ohjaajamme

Jenny Karkulahti-Miettinen

Jenny Karkulahti-Miettinen

Fysioterapeutti, pilates- ja laitepilates- sekä barre- ja spiraalistabilaatio-ohjaaja. Method Putkisto -koulutuksen lisäksi Jenny on käynyt mm. seuraavat STOTTin pilates-koulutukset, PILATES Mattwork, Reformer, Cadillac Trapeze Table (ICAD), Stability Chair (ICHR), Ladder Barrel, Arc Barrel ja Spine Corrector (IBRL).

Jenny on Pilatesstudio Arabian perustaja. Studiolla hän ohjaa kehonhuolto-, pilates-, laitepilates- ja barre-tunteja. Hän haluaa tarjota sinulle miellyttävän ja mielenkiintoisen matkan kehoosi. Säännöllinen harjoittelu parantaa ryhtiäsi ja kehosi tasapainottuu. Vapaudut kivuista ja säryistä.

“Tervetuloa nauttimaan harjoittelusta ja erityisesti harjoittelun tuloksista!”

 

Emma Holopainen

Emma Holopainen

Fysioterapeutti, Third Generation Pilates Teacher (Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita’s Legacy)

Emman mielestä pilateksen periaatteet ja kehon luonnollisen liikkeen tavoittelu tukevat hyvin fysioterapeuttista näkemystä siitä, kuinka liike syntyy mahdollisimman ergonomisesti. Hän kokee pilates-opettajuuden olevan enemmän kuin pelkkää liikkeiden ohjaamista. Kiinnostus pilatekseen ja kehon tuottamaan liikkeeseen lisääntyy päivä päivältä, ja Emma kouluttautuu säännöllisesti syventääkseen ymmärrystään lajista.

“Haluan auttaa asiakkaitani löytämään kokonaisvaltaisen hyvän olon.”

Petra Niemi

Petra Niemi

Barre- ja pilatesohjaaja sekä tanssiopettaja ja -valmentaja. Sosionomi (AMK)

Petra on barre- (Barre Academy) ja pilatesohjaaja (Somatic Center). Hän on tehnyt kansainvälisen tanssijan uran. Hänellä on työkokemusta erilaisista kohderyhmistä aina pienistä lapsista erityisnuoriin ja vanhuksiin, varhaiskasvatuksesta erilaisten tapahtumien organisointiin. Nykyään hän  työskentelee päätoimisesti tanssinopettajana ja -valmentajana sekä barre- ja pilatesohjaajana. 

“Mielestäni sekä barre että pilates ovat erinomaisia lajeja itsessään vahvistamaan kehoa, mutta myös loistavia lajeja oheisharjoitteluksi eri urheilulajeille. Barren ja Pilateksen treenaaminen on kivaa ja lajien parissa vahvistuu varmasti, tekemisestä ja hengityksestä (pilates) tai musiikista (barre) nauttien.”

Maria Totro

Maria Totro

Joogaopettaja, toimintaterapeutti ja shiatsuhieroja

Maria on harjoittanut joogaa yli 25 vuotta. Hän on opiskellut ja opiskelee joogan opettamista ja joogaterapiaa sekä Suomessa ja ulkomailla. Joogan ryhmä- ja yksityistunteja Maria on ohjannut yli 20 vuotta. Lisäopintoja Marialla on mm. seksuaaliterveyteen, hoitavaan viestintään, mielenterveyden vahvistamiseen ja erityisesti ikääntyneiden liikuntaan, ravitsemukseen sekä terveyteen liittyen.

Maria on myös Barren ohjaajaopiskelija.

 

Susanna Hakanen

Susanna Hakanen

Sertifioitu joogaohjaaja, Heartful Yoga Academy

Susanna ohjaa studiolla yinjoogaa lempeällä ja ammattitaitoisella otteellaan. Kokemusta joogan ohjaamisesta hänelle on kertynyt jo viiden vuoden ajan. Susanna on baletilla kasvanut ja hänen taustaansa kuuluu rutkasti työkokemusta erilaisista kasvatusalan opetustyötehtävistä.

Susannan mielestä jooga parhaimmillaan auttaa löytämään työkaluja oman arjen rauhoittamiseen, kehon ja mielen palautumiseen ja sitä kautta huomaamaan ympärillä enemmän kauneutta. Hän on ohjaajana vahvasti läsnä, empaattinen ja lämmin.

”Kun malttaa pysähtyä, meitä tervehtii kauneus.”

Susanna Keski-Kohtamäki

Susanna Keski-Kohtamäki

Mattopilates- ja laitepilatesohjaaja (Somatic), Sirkustaiteen AMK

Liikkuminen on aina ollut luonnollinen osa Susannan  elämää. Urheilu ja tanssiharrastusten kautta hän päätyi ammatilliseen sirkuskouluun.  Susanna valmistui sirkuskoulusta vuonna 2010 päälajinaan trapetsi, jonka jälkeen hän on esiintynyt sirkusproduktioissa sekä opettanut sirkuskouluissa eri sirkuslajeja yli 13 vuoden ajan.

Lapsensaannin myötä kasvanut kiinnostus kehonhuoltoon ja ihmisanatomiaan sai Susannan opiskelemaan pilatesohjaajaksi. Susannan mielestä menetelmän keskittynyt ja kehoa kunnioittava tapa harjoitella on mahtava tapa oppia tuntemaan kehoaan syvemmin. Pilatesharjoittelu toimii myös hyvänä tukena muille lajeille. Pilateksen ohjaamisessa Susannaa viehättää sen soveltuvuus eri kehotyypeille, toimistotyöntekijästä huippu-urheilijaan. Ohjaajana Susanna on tarkka, huumorintajuinen ja kannustava.

Tanjatuulia Kaavinen

Tanjatuulia Kaavinen

Fysioterapeutti, pilates- ja laitepilatesohjaaja (Method Putkisto).

Tanjatuulia ohjaa studiollamme pilates- ja kehonhallintatunteja. Pääkoulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja työskentelee nykyään päivätyössä Keusoten kuntoutuskeskuksessa.
Pilatekseen olen perehtynyt vuonna 2010 lähtien. Hänen kouluttajiaan ovat olleet Marja Putkisto, Yvonne Vauhkonen ja Sirpa Salmenoja. Klassisen pilateksen opetusrepertuaareihin hän perehtyi Lontoossa Gordon Thomsonin opissa. Tanjatuulia on itsekin kouluttanut Suomeen uusia pilatesohjaajia. Vuosina 2018–2021 hän Method Putkisto -instituutissa MP Pilates -kouluttajana.
Jero Mäkeläinen

Jero Mäkeläinen

Barre-ohjaaja, tanssijan tutkinto (Turun konservatorio)

Jero Mäkeläinen on ammattitanssija, joka on työskennellyt tanssijana sekä drag-artistina musikaaleissa, risteilyaluksilla sekä pop-artistien kokoonpanoissa. Jero valmistui tänä vuonna Barre Academyn lisensioimaksi barre-opettajaksi, ja hän opiskelee parhaillaan myös Kaisa Kärkkäisen Heartful Yoga Academyn koulutuksessa joogaopettajaksi.
Jeron barretunneilla pääset innostumaan musiikin ja liikkeen tasapainoisesta yhdistelmästä. Ryhdikkään olemuksen lisäksi saat energisen ja iloisen fiiliksen arkeesi.