Ohjaajamme

Jenny Karkulahti-Miettinen

Jenny Karkulahti-Miettinen

Fysioterapeutti, pilates- ja laitepilates- sekä barre- ja spiraalistabilaatio-ohjaaja. Method Putkisto -koulutuksen lisäksi Jenny on käynyt mm. seuraavat STOTTin pilates-koulutukset, PILATES Mattwork, Reformer, Cadillac Trapeze Table (ICAD), Stability Chair (ICHR), Ladder Barrel, Arc Barrel ja Spine Corrector (IBRL).

Jenny on Pilatesstudio Arabian perustaja. Studiolla hän ohjaa kehonhuolto-, pilates-, laitepilates- ja barre-tunteja. Hän haluaa tarjota sinulle miellyttävän ja mielenkiintoisen matkan kehoosi. Säännöllinen harjoittelu parantaa ryhtiäsi ja kehosi tasapainottuu. Vapaudut kivuista ja säryistä.

“Tervetuloa nauttimaan harjoittelusta ja erityisesti harjoittelun tuloksista!”

 

Emma Holopainen

Emma Holopainen

Fysioterapeutti, Third Generation Pilates Teacher (Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita’s Legacy)

Emman mielestä pilateksen periaatteet ja kehon luonnollisen liikkeen tavoittelu tukevat hyvin fysioterapeuttista näkemystä siitä, kuinka liike syntyy mahdollisimman ergonomisesti. Hän kokee pilates-opettajuuden olevan enemmän kuin pelkkää liikkeiden ohjaamista. Kiinnostus pilatekseen ja kehon tuottamaan liikkeeseen lisääntyy päivä päivältä, ja Emma kouluttautuu säännöllisesti syventääkseen ymmärrystään lajista.

“Haluan auttaa asiakkaitani löytämään kokonaisvaltaisen hyvän olon.”

Säde Kajovaara

Säde Kajovaara

Matto- ja laitepilatesohjaaja, Barre-ohjaajien kouluttaja. (Certified Pilates Studio Teacher in comprehensive Mat, Cadillac, Reformer and Wunda Chair. Trained and certified by Pilates Professionals International)

 
Säde on valmistunut tanssinopettajaksi 2004 ja tanssitaiteen maisteriksi 2013. Pilates-opettajakoulutuksensa hän suoritti 2005-2007 Pilates Place Lahdessa mentoristudionaan Pilates Place Southwest Lontoossa. Säde on Barre Academyn perustajana, ja hän kouluttaa uusia barre-ohjaajia Suomeen.

Säde työskentelee monipuolisesti tanssin ja pilateksen parissa ja kokee, että ne täydentävät toinen toisiaan. Säteen opetuksen kulmakiviä ovat kokemuksellinen lähestymistapa kehoon ja liikkeeseen sekä aito kohtaaminen asiakassuhteessa. Opettajana hän on kokenut, ammattitaitoinen ja valoisa.

Petra Niemi

Petra Niemi

Barre- ja pilatesohjaaja sekä tanssiopettaja ja -valmentaja. Sosionomi (AMK)

Petra on barre- (Barre Academy) ja pilatesohjaaja (Somatic Center). Hän on tehnyt kansainvälisen tanssijan uran. Hänellä on työkokemusta erilaisista kohderyhmistä aina pienistä lapsista erityisnuoriin ja vanhuksiin, varhaiskasvatuksesta erilaisten tapahtumien organisointiin. Nykyään hän  työskentelee päätoimisesti tanssinopettajana ja -valmentajana sekä barre- ja pilatesohjaajana. 

“Mielestäni sekä barre että pilates ovat erinomaisia lajeja itsessään vahvistamaan kehoa, mutta myös loistavia lajeja oheisharjoitteluksi eri urheilulajeille. Barren ja Pilateksen treenaaminen on kivaa ja lajien parissa vahvistuu varmasti, tekemisestä ja hengityksestä (pilates) tai musiikista (barre) nauttien.”