Studion käytännöt

Näin aloitat viikkotunneillamme

Vanhana asiakkaana voit ilmoittautua tunneille ajanvarausjärjestelmämme kautta. Ajanvarausjärjestelmän kautta voit ilmoittautua myös korvaustunneille. Viikkokalenterimme näet täältä.

Uudet asiakkaat voivat aloittaa viikkotunneilla käytyään ensin alkeiskurssin tai starttipaketin yksityistunnilla. Alkeiskurssien aikataulut löydät täältä.

Yksityis- tai duotunnin varaat kätevimmin puhelimitse tai sähköpostitse: 0400-344 862 (Jenny) tai arabia@pilatesstudio.fi.

Tutustuthan myös korvauskäytäntöihimme.

Lämpimästi tervetuloa!

Näin korvaat poissaolosi

Jos oma tunti jäi väliin, voit korvata toisella viikkotunnilla, kunhan muistat poistaa varauksesi ajanvarausjärjestelmästästä viimeistään kuusi tuntia ennen tunnin alkua.

Voit korvata poissaolojasi vain maksetun kauden aikana. Ilmoittaudu korvaustunnille ajanvarausjärjestelmämme kautta.

Kauden viimeisen tunnin poissaolon voit kuitenkin korvata seuraavalla kaudella.

Korvaa tunti mielellään jo etukäteen, jos tiedossa on matka tai työeste.

Jos sairastut pitemmäksi aikaa, olethan yhteydessä meihin. Lääkärintodistusta vastaan siirrämme eteenpäin tunteja sairausloman keston verran.

Muissa pitkissä odottamattomissa poissaoloissa olethan meihin aina etukäteen yhteydessä. Katsotaan, onko asian eteen jotain tehtävissä.

Voit korvata tunteja ristiin. Eli jos sinulla on esimerkiksi kolme poissaoloa pilates-tunneilta (60 min), voit korvata ne kahdella Kehonhuolto-tunnilla (90 min). Jos haluat korvata yhden poissaolon pilates-tunnilta Kehonhuolto-tunnilla, sekin onnistuu, kunhan maksat ohjaajalle erotuksen.

Laitetunneilla ei voi korvata muiden tuntien kuin laitentuntien poissaoloja. Laitetunnin poissaolon voit kuitenkin käydä korvaamassa millä tahansa muulla viikkotunnilla.

Suuri kiitos siitä, että noudatat näitä ohjeita. Se mahdollistaa tuntien korvausmahdollisuuden, eivätkä tunnit ruuhkaudu.

Maksut netin kautta

Voit maksaa tunnit sekä studiolla että Mindbody-ajanvarausjärjestelmässä Mastercard- ja Visa-korteilla.

Yrityksen viralliset tiedot:

Helsingin Kehonhallinta Oy | Birger Kaipiaisen katu 4 A 1 | 00560 Helsinki

Kotipaikka: Helsinki | Y-tunnus: 2558553-5

Sähköpostiosoite: arabia@pilatesstudio.fi | Puhelinnumero: 0400-344 862