Näin aloitat

1. Ilmoittaudu alkeiskurssille tai yksityistunnille tai suorita alkeiskurssi verkossa

2. Rekisteröidy varausjärjestelmään.

3. Valitse viikkotunti, jossa on tilaa, ja ilmoittaudu koko kauden tunneille. Voit hypätä mukaan myös kesken kauden tai varata yksittäisiä tunteja.

4. Maksa kausi, kun tulet ensimmäiselle tunnille tai netissä varauksen yhteydessä.

5. Peru poissaolo ajoissa ajanvarauksessa. Saat korvata etu- tai jälkikäteen maksetun kauden aikana. Korvaustunnille ilmoittaudut ajanvarauksessa.

Alkeiskurssilta viikkotunneille

Tuntimme perustuvat pitkälti suulliseen ohjaukseen. Siksi on tärkeää, että käyt alkeiskurssilla tai starttipaketin yksityistunnilla, ennen kuin aloitat käymisen pilateksen tai kehonhuollon säännöllisillä viikkotunneilla. Kun osaat peruskäsitteet ja -asennot, saat tunneista enemmän irti ja pysyt ryhmän tahdissa. Ennen laitepilateksen tutustumiskurssille tuloa suosittelemme, että olet käynyt jonkin aikaa mattopilateksessa.

Barre-tunneilla käyminen ei edellytä alkeiskurssilla käyntiä tai aiempaa kokemusta esimerkiksi pilateksesta, mutta siitä on toki hyötyä ja apua.

Kurssin jälkeen voit aloittaa millä tahansa tunnilla, missä on vain tilaa. Pilates-tunteja järjestämme eritasoisia. Kurssin jälkeen kannattaa aloittaa alkeis- tai perustason tunneilla.

Jos olet aiemmin käynyt pilateksessa ja osaat perusteet, voit tulla tunneillemme ilman alkeiskurssia. Alkeiskurssin voit käydä myös kotona Pilatesstudio Online -palvelussa.

Alkeiskurssien lisäksi järjestämme myös erikoiskursseja.

Lämpimästi tervetuloa studiollemme!