Näin aloitat pilateksen

1. Ilmoittaudu alkeiskurssille tai yksityistunnille tai suorita alkeiskurssi verkossa, jos pilates, kehonhuolto tai laitepilates on sinulle uusi laji.

2. Rekisteröidy varausjärjestelmään. Painikkeen löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

3. Valitse viikkotunti, jossa on tilaa, ja ilmoittaudu koko kauden tunneille. Voit hypätä mukaan myös kesken kauden tai varata yksittäisiä tunteja.

4. Maksa kausi, kun tulet ensimmäiselle tunnille tai netissä varauksen yhteydessä.

5. Peru poissaolo ajoissa ajanvarauksessa. Saat korvata etu- tai jälkikäteen maksetun kauden aikana. Korvaustunnille ilmoittaudut ajanvarauksessa.

PILATEKSEN ALOITTAMINEN KANNATTAA

Pilates parantaa hyvinvointiasi monella eri tavalla.

 • Ryhti paranee
 • Lihaskunto kohenee
 • Liikkuvuus ja nivelten joustavuus lisääntyvät
 • Aineenvaihdunta vilkastuu
 • Unen laatu paranee
 • Stressinsietokyky kasvaa

  Alkeiskurssilta viikkotunneille

  Tuntimme perustuvat pitkälti suulliseen ohjaukseen. Siksi on tärkeää, että käyt alkeiskurssilla tai starttipaketin yksityistunnilla, ennen kuin aloitat käymisen pilateksen tai kehonhuollon säännöllisillä viikkotunneilla. Kun osaat peruskäsitteet ja -asennot, saat tunneista enemmän irti ja pysyt ryhmän tahdissa. Ennen laitepilateksen tutustumiskurssille tuloa suosittelemme, että olet käynyt jonkin aikaa mattopilateksessa.

  Barre-tunneilla käyminen ei edellytä alkeiskurssilla käyntiä tai aiempaa kokemusta esimerkiksi pilateksesta, mutta siitä on toki hyötyä ja apua.

  Kurssin jälkeen voit aloittaa millä tahansa tunnilla, missä on vain tilaa. Pilates-tunteja järjestämme eritasoisia. Kurssin jälkeen kannattaa aloittaa alkeis- tai perustason tunneilla.

  Jos olet aiemmin käynyt pilateksessa ja osaat perusteet, voit tulla tunneillemme ilman alkeiskurssia. Alkeiskurssin voit käydä myös kotona Pilatesstudio Online -palvelussa.

  Alkeiskurssien lisäksi järjestämme myös erikoiskursseja.

  Lämpimästi tervetuloa studiollemme!

   ARJEN LUKSUSTA ARABIANRANNASSA

   Upea studiomme sijaitsee Arabia135-korttelissa. Sisäänkäyntimme löytyy katutasossa osoitteessa Hämeentie 133, Helsinki.

   Lajimme ovat pilates, laitepilates, kehonhuolto, jooga, barre, kasvojumppa ja sprilaalistabilaatio. Ryhmämme ovat pieniä ja ohjaus yksilöllistä. Viikkotuntien lisäksi tarjoamme yksityis- ja duotunteja sekä järjestämme mielenkiintoisia teemakursseja.

   Tule kehittämään kehonhallintaasi ammattitaitoisessa mutta rennossa ohjauksessa.

   Jos lajit ja menetelmät ovat entuudestaan tuttuja, lämpimästi tervetuloa suoraan viikkotunneille.