Kurssit

Barre Intro

Tiistaina 2.8. klo 18.00–19.15

Sukella syvälle barren saloihin Barre Intro -tunnilla. Kuulet lisää barren juurista ja filosofiasta.  Barre Intro on samalla treenitunti, joka sopii sekä aloittelijalle että lajia pitkään harrastaneelle. 

Ohjaaja: TBA
Hinta: 25 €
Maksimimäärä: 12 hlöä

Lue lisää barresta

Ilmoittaudu >>

Pilateksen ja kehonhallinnan alkeiskurssi

Keskiviikkona 3.8. klo 18–20

Alkeiskurssin käyminen antaa valmiudet ruveta käymään mattopilateksen ja kehonhallinnan viikkotunneilla. Kurssiin sisältyy yksi viikkotunti.

Ohjaaja: TBA
Hinta: 50 €
Maksimimäärä: 10 hlöä

Lue lisää pilateksesta

Ilmoittaudu >>

Laitepilateksen tutustumiskurssi

Torstaina 4.8. klo 18–20

Alkeiskurssin käyminen antaa valmiudet ruveta käymään laitepilateksen viikkotunneilla. Ennen laitepilateskurssille tuloa pilateksen perusteet tulisivat olla hallussa. Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua viikkotunneilla. 

Ohjaaja: TBA
Hinta: 40 €
Maksimäärä: 9 hlöä

Lue lisää laitepilateksesta

Ilmoittaudu >>

Alkeiskurssilta viikkotunneille

Tuntimme perustuvat pitkälti suulliseen ohjaukseen. Siksi on tärkeää, että käyt alkeiskurssilla tai starttipaketin yksityistunnilla, ennen kuin aloitat käymisen pilateksen tai kehonhuollon säännöllisillä viikkotunneilla. Kun osaat peruskäsitteet ja -asennot, saat tunneista enemmän irti ja pysyt ryhmän tahdissa. Barre-tunneilla käyminen ei edellytä alkeiskurssilla käyntiä tai aiempaa kokemusta esimerkiksi pilateksesta. Toki siitä on iso hyöty ja apu.

Kurssin jälkeen voit aloittaa millä tahansa tunnilla, missä on vain tilaa. Pilates-tunteja järjestämme eritasoisia. Kurssin jälkeen kannattaa aloittaa perustason tunneilla.

Jos olet aiemmin käynyt pilateksessa ja osaat perusteet, voit tulla tunneillemme ilman alkeiskurssia. Alkeiskurssin voit käydä myös kotona Pilatesstudio Online -palvelussa. Alkeiskurssien lisäksi järjestämme myös erikoiskursseja.

Lämpimästi tervetuloa studiollemme!