Alkeiskurssilta viikkotunneille
Tuntimme perustuvat pitkälti suulliseen ohjaukseen. Siksi on tärkeää, että käyt alkeiskurssilla tai starttipaketin yksityistunnilla, ennen kuin aloitat käymisen säännöllisillä viikkotunneillamme. Kun osaat peruskäsitteet ja -asennot, saat tunneista enemmän irti ja pysyt ryhmän tahdissa.

Alkeiskurssimme ovat useimmiten Method Putkisto ja MP Pilates -yhdistelmäkursseja. Kurssin jälkeen voit pohtia ohjaajan kanssa, kumpi lajeista sopii lähtötilanteesi paremmin. Joskus pidämme myös MP Pilateksen alkeiskursseja.

Kurssin jälkeen voit aloittaa millä tahansa Method Putkisto -tunnilla, missä on vain tilaa. MP Pilates -tunteja järjestämme eritasoisia. Kurssin jälkeen kannattaa aloittaa alkeis- tai perustason tunneilla.

Alkeiskurssien lisäksi järjestämme myös erikoiskursseja. Niitä ovat esimerkiksi 30 päivän teho-ohjelma ja 3D Kasvoklinikan täsmäkurssit. Loppukeväästä ja alkusyksystä pidämme myös MP Kävelyn taito -kursseja.

Lämpimästi tervetuloa studiollemme!

METHOD PUTKISTO


30pv 300
30 päivän teho-ohjelma

Lauantaisin 18.1.–15.2.2020 klo 12 alkaen (viisi kertaa)

Solakoidu, vahvistu ja virkisty kuukaudessa.

Ohjelman avulla lisäät liikkuvuuttasi, parannat hengitystekniikkaasi ja kohennat ryhtiäsi.

Ohjaaja: Tuija Parkkonen | Hinta: 180 €

Lue lisää 30 pv teho-ohjelmasta + tarkka aikataulu

Marja Putkiston kehittämän 30 päivän teho-ohjelman avulla voit saada kauniimman, terveemmän ja solakamman vartalon jo kuukaudessa. Ohjelman avulla lisäät liikkuvuuttasi, parannat hengitystekniikkaasi ja kohennat ryhtiäsi. 

18.1 klo 11.15–13.15

25.1. klo 11.15–12.45

1.2. klo 11.15–12.45

8.2. klo 11.15–12.45  

15.2. klo 11.15–13.15

Ohjelma sopii kaikille vartalotyypeille ja kaikenikäisille. Mittaamme halutessasi tulokset ennen ja jälkeen kurssin.

Ohjattujen tuntien lisäksi saat kotiharjoitteita, jotka parantavat tuloksia. Kurssin hintaan sisältyy Marja Putkiston Kaunis & solakka vartalo -kirja, joka auttaa kotiharjoitteiden tekemisessä.

PILATES + METHOD PUTKISTO

Pilateksen ja Method Putkiston alkeiskurssi

Su 2.2. klo 12-15

syvatty pilates

Sisältää 3 tunnin kurssin sekä yhden pilateksen tai Method Putkiston viikkotunnin. Kurssilla opit tärkeät peruskäsitteet ja -liikkeet. Kurssin hintaa sisältyy tutustumiskäynti viikkotunnilla. Kurssin käytyäsi voit jatkaa viikkotunneillamme. Minimiosallistujamäärä 5 hlöä.
Hinta: 65 € | Ohjaaja: Ilmoitetaan myöhemmin

Ilmoittaudu: arabia(ät)pilatesstudio.fi

Mitä on Method Putkisto?

Method Putkisto on suomalainen kehonhallintamenetelmä, joka on levinnyt myös ulkomaille. Metodin kehitti Marja Putkisto, joka jatkaa edelleen menetelmän kehittämistä.

Method Putkisto muokkaa vartalon muotoa ja mallia. Metodin perustana on dynaaminen syvävenyttelytekniikka, jota tekemällä kehon lyhyet ja kireät lihakset pidentyvät, jolloin keho vapautuu takaisin sen normaaliin eli neutraaliin asentoon. Neutraalin asennon hallinta on kaikkien fyysisten suoritusten perusta.

Method Putkisto tähtää siihen, että ihminen olisi vapaa liikkumaan. Tunneilla käytyäsi tunnet olosi virkeäksi ja säännöllisen harjoituksen tuloksena solakoidut, vahvistut ja notkistut. Method Putkisto -tunnit jakautuvat kolmeen osaan: syvävenyttelyyn, keskivartalon syvien lihasten jumppaan ja syvähengitykseen, joka lisää pallean kimmovoimaa ja nostaa rintakehän oikeaan asentoon.

Voit osallistua viikkotunneille, kun olet käynyt alkeiskurssin tai starttipaketin yksityistunnilla. Alkeiskurssimme ovat usein Method Putkisto- ja MP Pilates -yhdistelmäkursseja. Method Putkisto sopii kaikentasoisille liikkujille.

Mitä on MP Pilates?

Pilates on suosittu ja nopeasti leviävä voimistelumenetelmä, jonka kehitti Joseph Pilates 1900-luvun alussa. Method Putkisto Pilates eli MP Pilates on klassisesta pilateksesta edelleen kehitetty ja hiottu menetelmä, joka vie sinut pilateksen ytimeen.

Method Putkisto tuo pilateksen ohjaukseen uuden näkökulman, joka auttaa ihmisiä oppimaan tuntemaan kehonsa ja tekemään liikkeet puhtaasti. Yksilöllisen ohjauksen ja nerokkaan menetelmän ansiosta pilatesharjoittelusi nousee uudelle tasolle. Pilates vahvistaa lihaksistoa, erityisesti selän ja vatsan syviä lihaksia. Se myös parantaa ryhtiä ja selkä pysyy terveenä. Lisäksi menetelmä kehittää keskittymiskykyä, kestävyyttä ja koordinaatiota.

Opit hallitsemaan kehoasi paremmin kuin koskaan. Pilateksesta on iso apu selkäkivusta kärsiville. Monet asiakkaamme ovat saaneet selkävaivoihinsa apua jo ensimmäisistä tunneista lähtien. Osa heistä on päässyt kokonaan selkäkivuistaan eroon säännöllisen harjoittelun ansiosta. Pilates onkin oivallinen vastapaino kroppaa koettelevalle konttorityölle.

Suosittelemme menetelmää myös urheilijoille ja kuntoliikuntaa harrastaville. Keskivartalon lihaksiston vahvistaminen auttaa parantamaan eri lajitekniikoita. Lisäksi kun lihaskestävyys paranee, harrastaja jaksaa myös harjoitella pidempään ja kroppaa kuormittamatta.

PILATES

Pilateksen alkeiskurssi

To 15.3. klo 14–16

Pilates on erinomainen menetelmä ehkäistä selkäkipuja ja -ongelmia sekä parantaa selän toiminnallisuutta. Kurssilla opit tärkeät peruskäsitteet ja -liikkeet. Kurssin hintaan sisältyy tutustumiskäynti viikkotunnilla. Kurssin käytyäsi voit jatkaa pilateksen viikkotunneillamme. Minimiosallistujamäärä 5 hlöä.

Ilmoittaudu tai kysy lisää >>

[/learn_more]

Mitä on Pilates?

Pilates on suosittu ja nopeasti leviävä voimistelumenetelmä, jonka kehitti Joseph Pilates 1900-luvun alussa.

Yksilöllisen ohjauksen ja ammattitaitoisten ohjaajien ansiosta pilatesharjoittelusi nousee uudelle tasolle. Pilates vahvistaa lihaksistoa, erityisesti selän ja vatsan syviä lihaksia. Se myös parantaa ryhtiä ja selkä pysyy terveenä. Lisäksi menetelmä kehittää keskittymiskykyä, kestävyyttä ja koordinaatiota.

Opit hallitsemaan kehoasi paremmin kuin koskaan. Pilateksesta on iso apu selkäkivusta kärsiville. Monet asiakkaamme ovat saaneet selkävaivoihinsa apua jo ensimmäisistä tunneista lähtien. Osa heistä on päässyt kokonaan selkäkivuistaan eroon säännöllisen harjoittelun ansiosta. Pilates onkin oivallinen vastapaino kroppaa koettelevalle konttorityölle.

Suosittelemme menetelmää myös urheilijoille ja kuntoliikuntaa harrastaville. Keskivartalon lihaksiston vahvistaminen auttaa parantamaan eri lajitekniikoita. Lisäksi kun lihaskestävyys paranee, harrastaja jaksaa myös harjoitella pidempään ja kroppaa kuormittamatta.

LAITEPILATES

Tutustumiskurssi

Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Laitteiden avulla kehityt nopeasti, ja ne tukevat myös mattopilates-harjoittelua. Käytämme tunneilla Reformer-, Tower-, Cadillac-, Wunda Chair- ja Spine Corrector -laitteita. Tunnit toteutetaan kiertoharjoitteluna. Ennen laitepilateksen tutustumiskurssille tuloa edellytämme pilateksen perustaitoja. Kurssi toteutetaan kahdeksan hengen ryhmässä.Reformer

Kurssin jälkeen voit aloittaa laitetunneilla.

Hinta 45 € (2 h)

Ilmoittaudu: arabia(ät)pilatesstudio.fi 

Lue lisää MP Laitepilateksesta