Alkeiskurssilta viikkotunneille
Tuntimme perustuvat pitkälti suulliseen ohjaukseen. Siksi on tärkeää, että käyt alkeiskurssilla tai starttipaketin yksityistunnilla, ennen kuin aloitat käymisen säännöllisillä viikkotunneillamme. Kun osaat peruskäsitteet ja -asennot, saat tunneista enemmän irti ja pysyt ryhmän tahdissa.

Alkeiskurssimme ovat useimmiten Method Putkisto ja MP Pilates -yhdistelmäkursseja. Kurssin jälkeen voit pohtia ohjaajan kanssa, kumpi lajeista sopii lähtötilanteesi paremmin. Joskus pidämme myös MP Pilateksen alkeiskursseja.

Kurssin jälkeen voit aloittaa millä tahansa Method Putkisto -tunnilla, missä on vain tilaa. MP Pilates -tunteja järjestämme eritasoisia. Kurssin jälkeen kannattaa aloittaa alkeis- tai perustason tunneilla.

Alkeiskurssien lisäksi järjestämme myös erikoiskursseja. Niitä ovat esimerkiksi 30 päivän teho-ohjelma ja 3D Kasvoklinikan täsmäkurssit. Loppukeväästä ja alkusyksystä pidämme myös MP Kävelyn taito -kursseja.

Lämpimästi tervetuloa studiollemme!

LAITEPILATES

Tutustumiskurssi

Lauantaina 29.2. klo 12–14

Laitteiden avulla kehityt nopeasti, ja ne tukevat myös mattopilates-harjoittelua. Käytämme tunneilla Reformer-, Tower-, Cadillac-, Wunda Chair- ja Spine Corrector -laitteita. Tunnit toteutetaan kiertoharjoitteluna. Ennen laitepilateksen tutustumiskurssille tuloa edellytämme pilateksen perustaitoja. Kurssi toteutetaan yhdeksän hengen ryhmässä.

Reformer

Kurssin jälkeen voit aloittaa laitetunneilla.

Hinta 45 € (2 h)

Ilmoittaudu: arabia(ät)pilatesstudio.fi 

Lue lisää MP Laitepilateksesta

PILATES

Pilateksen alkeiskurssi

Sunnuntaina 15.3. klo 14–16

Pilates on erinomainen menetelmä ehkäistä selkäkipuja ja -ongelmia sekä parantaa selän toiminnallisuutta. Kurssilla opit tärkeät peruskäsitteet ja -liikkeet. Kurssin hintaan sisältyy tutustumiskäynti viikkotunnilla. Kurssin käytyäsi voit jatkaa pilateksen viikkotunneillamme. Minimiosallistujamäärä 5 hlöä.

Ilmoittaudu tai kysy lisää >>

[/learn_more]

Mitä on Pilates?

Pilates on suosittu ja nopeasti leviävä voimistelumenetelmä, jonka kehitti Joseph Pilates 1900-luvun alussa.

Yksilöllisen ohjauksen ja ammattitaitoisten ohjaajien ansiosta pilatesharjoittelusi nousee uudelle tasolle. Pilates vahvistaa lihaksistoa, erityisesti selän ja vatsan syviä lihaksia. Se myös parantaa ryhtiä ja selkä pysyy terveenä. Lisäksi menetelmä kehittää keskittymiskykyä, kestävyyttä ja koordinaatiota.

Opit hallitsemaan kehoasi paremmin kuin koskaan. Pilateksesta on iso apu selkäkivusta kärsiville. Monet asiakkaamme ovat saaneet selkävaivoihinsa apua jo ensimmäisistä tunneista lähtien. Osa heistä on päässyt kokonaan selkäkivuistaan eroon säännöllisen harjoittelun ansiosta. Pilates onkin oivallinen vastapaino kroppaa koettelevalle konttorityölle.

Suosittelemme menetelmää myös urheilijoille ja kuntoliikuntaa harrastaville. Keskivartalon lihaksiston vahvistaminen auttaa parantamaan eri lajitekniikoita. Lisäksi kun lihaskestävyys paranee, harrastaja jaksaa myös harjoitella pidempään ja kroppaa kuormittamatta.

MP 3D LUONNOLLINEN KASVOKLINIKKA

mp_3D_kasvoklinikkaKasvoklinikan erikoiskurssit

Kasvoklinikan avulla opit itsenäisesti parantamaan kasvojesi lihastasapainoa ja terveyttä. Samalla kaunistut, parannat ilmaisukykyäsi ja lievität stressin vaikutuksia. Kun pää on oikeassa linjassa, kasvot rentoutuvat ja koko keho on vapaa liikkumaan.

Apua niskakyhmyn poistoon

Pe 20.3. klo 18–19.15

Vapauta purentalihakset 

Pe 24.4. klo 18–19.15

Ilmoittaudu: arabia(ät)pilatesstudio.fi

 Hinta 30 € | Ohjaaja: Jenny Karkulahti-Miettinen

Lue lisää MP 3D Kasvoklinikasta

Kasvoklinikalla opit löytämään pääsi oikean asennon. Parannat kasvojen, niskan ja kaulan sekä hartioiden lihastasapainoa pysyvästi. Voit poistaa niskakyhmyn ja vapauttaa purentalihakset sekä vahvistaa ilmelihaksia. Ohjelman avulla kasvonpiirteet selkeytyvät, ja siitä on apua myös äänenkäyttöön. Myös keskittyminen paranee ja nukut levollisemmin kuin aiemmin.

 

Järjestämme Kasvoklinikka-tunteja keskiviikkoisin klo 17.30 studiollamme. Ennen kuin ilmoittaudut viikkotunneillemme, käythän Kasvoklinikan tutustumiskurssilla tai yksityistunnilla, jotta opit menetelmän perusteet ja termistön. Viikkotuntien ja tutustumiskurssien lisäksi pidämme myös täsmäkursseja, joissa pureudutaan Kasvoklinikan eri osa-alueisiin tarkemmin.

METHOD PUTKISTO


30pv 300
30 päivän teho-ohjelma

Lauantaisin 18.1.–15.2.2020 klo 12 alkaen (viisi kertaa)

Solakoidu, vahvistu ja virkisty kuukaudessa.

Ohjelman avulla lisäät liikkuvuuttasi, parannat hengitystekniikkaasi ja kohennat ryhtiäsi.

Ohjaaja: Tuija Parkkonen | Hinta: 180 €

Lue lisää 30 pv teho-ohjelmasta + tarkka aikataulu

Marja Putkiston kehittämän 30 päivän teho-ohjelman avulla voit saada kauniimman, terveemmän ja solakamman vartalon jo kuukaudessa. Ohjelman avulla lisäät liikkuvuuttasi, parannat hengitystekniikkaasi ja kohennat ryhtiäsi. 

18.1 klo 11.15–13.15

25.1. klo 11.15–12.45

1.2. klo 11.15–12.45

8.2. klo 11.15–12.45  

15.2. klo 11.15–13.15

Ohjelma sopii kaikille vartalotyypeille ja kaikenikäisille. Mittaamme halutessasi tulokset ennen ja jälkeen kurssin.

Ohjattujen tuntien lisäksi saat kotiharjoitteita, jotka parantavat tuloksia. Kurssin hintaan sisältyy Marja Putkiston Kaunis & solakka vartalo -kirja, joka auttaa kotiharjoitteiden tekemisessä.